Hverdagsliv

Takk for i år!

Det har vært et givende halvår, med mange fine stunder med kattene som har feriert her.

Vi har møtt alle slags katter i løpet av denne tiden. Lekne katter, reserverte katter, sinte katter, redde katter, kosete katter, rastløse katter, daffe katter og morsomme katter. Alle har sin personlighet, og det er alltid spennende å lære dem å kjenne.

Det har vært gode gjensyn med katter som har vært her før, og til neste år er det mange som kommer tilbake. Vi gleder oss allerede til å se dem igjen.

Som familie har vi hatt mange koselige stunder sammen med kattene. Lange, lyse sommerkvelder med katter som var i luftegården til det nærmet seg midnatt, og lune høstkvelder i sofaen med en katt på fanget. Julaften i år glemmer vi nok ikke så fort. Ikke før gjestene hadde gått, skiftet vi fra finstas til arbeidsklær, og gikk ned til kattene og nøt deres selskap. Klokken var 01.30 før vi tok kvelden. Tiden hadde fløyet, og det var en fin avslutning på dagen.

Våre egne to katter har også vært gjester her, da vi i en stille periode tok oss en velfortjent ferie. Da fikk vi hjelp av gode venner som vikarierte for oss. Et par uker senere kom den ene katten vår på døren og ville innom en liten tur.

Kattene har også fått selskap av venner og naboer som synes det er gøy å hilse på de myke pelsballene.

Tusen takk til alle de hyggelige menneskene vi har møtt, for at dere har latt oss passe deres firbente familiemedlemmer når dere er på reise.

Vi ser frem til 2018, og til gjensyn med gamle og nye venner.

Godt nytt år!

Hilsen oss i Bergen Kattepensjonat